DoubleJo Media & Events  
 
About Us
Events
Contact
Clients
Productie Service
 
 
DoubleJo bied ook productie service aan. Onze productie service afdeling zit in Amsterdam. We zitten op een goed bereikbare locatie zowel met de auto, openbaar vervoer en op korte afstand van de binnen stad van Amsterdam. Waar alle hotels, restaurants, cafe's en clubs zitten.

Onze clienten zijn hoofdzakelijk film producenten, reclame bureaus, fotografen en bladen wereldwijd. We bieden op ieder gebied de juiste support. Wij hebben uitstekende contacten binnen Nederland maar ook wereldwijd, om jullie shoot tot een groot en goed lopen succes te maken.

DoubleJo heeft in de afgelopen 10 jaar erg veel ervaring opgedaan met het produceren in het buitenland, hoofdzakelijk in ontwikkelings landen. 

Een aantal landen waar wij geproduceerd hebben zijn:

- Kenia
- Zuid Afrika
- Filipijnen
- Peru
- Brazilie
- Hong Kong
- Suriname

We bieden diverse services aan, vergunningen, vervoer, accomodatie, materiaal en technische ondersteuning. Tevens kan er via ons gekwalificeerde crew ingehuurd worden. We hebben montage ruimtes beschikbaar of kunnen mobiele montage sets aanleveren.

Aangezien we zelf producent zijn weten we wat jullie verwachten en eisen van een productie service buro.

 Johanneke hagenbeek heeft meer dan 10 jaar ervaring met het produceren van diverse grote projecten in binnen en buitenland en verzorgt de productie service voor binnen en buitenland. Johanneke is direct te bereiken via jhagenbeek@doublejo.nl
: